Volgende >>


AYRA COM PAR KIT2 PARLEDSET
AYRA COM PAR KIT2  PARLEDSET
Ayra ComPar Kit 2 LED lichtset Algemeen 
In plaats van de aanschaf van diverse losse LED-spots kunt u ook kiezen voor een complete lichtbasis. Ayra brengt vier krachtige LED-spots samen in deze scherp geprijsde ComPar Kit 2. Deze bestaat uit vier RGB LED-spots, met per spot 7 Tri-Color Leds van 3 Watt. Deze garanderen een hoge lichtopbrengst en een rijk kleurenaanbod, dat zowel in automatische programma's als via DMX-gestuurde lichtplannen naar voren komt. De spots worden inclusief lichtstatief, koffer en flightbag (voor het statief) geleverd. Daarnaast wordt een praktische voetcontroller meegeleverd, waarmee de ComPar Kit 2 kan worden bediend, terwijl u de handen vrij houdt voor andere zaken: perfect voor DJ's, muzikanten en andere uitvoerenden. Deze LED-lichtset is een sterke keuze voor wie allround LED-set zoekt.
Ayra ComPar Kit 2: eigenschappen
De ComPar Kit 2 is breed inzetbaar, door de diverse werkmodi. Natuurlijk zijn er diverse ingebouwde shows en chases en ook een muziek-gestuurde modus is aan boord, voor synchronisatie van muziek en licht. De gevoeligheid van de ingebouwde microfoon is instelbaar. Met de Master/Slave-modus zijn diverse LED-sets gekoppeld te gebruiken, voor een indrukwekkende output. U stelt de ComPar Kit 2 eenvoudig in, middels het LED-display en de functietoetsen aan de achterzijde. Voor gedetailleerde aansturing is een DMX-ingang aanwezig. Het statief is stabiel en heeft vijf hoogtestanden, waarbij de hoogste stand de T-bar op 192 cm brengt. Zes schroefknoppen zijn inbegrepen, voor het bevestigen van armaturen op de T-bar. De hele kit weegt slechts 10.7 kg, waarmee regelmatig gebruik en transport geen fysieke belasting vormen.
DMX-mogelijkheden
DMX-gestuurd zijn er verschillende setups mogelijk. Eenkanaals kunt u diverse ingebouwde shows controleren. De driekanaals modus biedt controle over de afzonderlijke kleuren (dimmer). Zevenkanaals komen daar de stroboscoopstand, diverse chases en een totale snelheidsregeling bij. De 12-kanaals modus geeft controle over de afzonderlijke kleuren per LED-spot. De meeste controle heeft u met de 16-kanaals modus. Alle afzonderlijke kleuren plus stroboscoop, chases en snelheid zijn dan onder handbereik. Voor elke situatie is de ComPar Kit 2 dus optimaal in te stellen.
499.00  Euro 399.00

Aantal