<< Vorige - Volgende >>


AYRA ITA COLOR DUO 130mW RG laser
AYRA ITA COLOR DUO 130mW RG laser
De ITA COLOR DUO bevat twee scansystemen, eentje met een rode laserdiode en eentje met een groene laserdiode. Dit zorgt voor een bijzondere lasershow, met twee laserstralen die uit een enkele behuizing komen! Een erg strak effect, wat nog eens extra versterkt wordt indien er wat rook gebruikt wordt. Zo worden de laserstralen namelijk zichtbaar.
Techniek achter de ITA COLOR DUO
De ITA COLOR DUO maakt zijn figuren met behulp van een dubbel uitgevoerde scanset. Hiermee wordt 2x dezelfde afbeelding gemaakt, maar tegenovergesteld van elkaar. Een rode 100mW en groene 30mW laserdiode zorgen voor de nodige laserstralen. Wanneer u voor de DMX werkmodus kiest, kiest u de meest uitgebreide modus. Met 8 DMX-kanalen heeft u totale controle over de laser. Kies een patroon, zoom hem in of uit, stel de rotatierichting en -snelheid in, spiegel hem horizontaal en verticaal, noem het maar op! Dankzij dze vrijheid worden uw lasershows nog dynamischer.
Constructie en installatie
De ITA COLOR DUO heeft een robuuste metalen behuizing, afgewerkt met een zwarte lak. Een stevige ophangbeugel is voorzien om de laser stabiel en stevig te positioneren. Ophangen is mogelijk aan een plafond, muur of balk, maar eveneens is montage in uw lichtbrug of truss mogelijk als u een G-haak of halfcoupler monteert. DMX is eenvoudig door te lussen, maar de netspanning eveneens dankzij de IEC in- en uitgang. Meerdere ITA COLOR DUO armaturen worden zo eenvoudig op dezelfde lichtsturing en netspanning aangesloten. Verder heeft de laser een muziekgestuurde modus met de ingebouwde microfoon, evenals een automatische modus om een programma te draaien.
Specificaties:
- DMX-gestuurde laser
- laserdiode groen: klasse 3B, 532nm, 30 mW
- laserdiode rood: klasse 3B, 650nm, 100mW
- dubbele scanset bestaande uit stappenmotoren
- maximaal bereik stappenmotoren: ongeveer 25 graden
- werkmodi: automatisch, muziekgestuurd en DMX
- automatische werkmodi met ingebouwd programma
- muziekgestuurde werkmodi met ingebouwd programma op de maat van de muziek
- muziekgestuurde modus middels ingebouwde microfoon
- microfoongevoeligheid instelbaar
- DMX-gestuurde werkmodus via 8 DMX-kanalen
- DMX-aansluitingen: 3-pins XLR connectoren
- netspanning-aansluitingen: IEC in- en uitgang voor eenvoudig doorlussen
- robuuste metalen behuizing
- kleur: zwart
- omgevingstemperatuur: -10 tot 35 graden Celsius
- geleverd met stroomkabel
- afmetingen: 330 x 150 x 100 mm
- gewicht: 3 kg
179.00  Euro 149.00

Aantal