<< Vorige


BEHRINGER DX2000USB
BEHRINGER DX2000USB
Product:
Behringer DX2000USB DJ mixer

Algemeen:
Tegenwoordig bestaat een DJ optreden uit veel meer dan een microfoon en een stel draaitafels. U zult vaak een complete multimedia presentatie moeten geven met een variëteit aan audioplatformen (vinyl, CD's, MP3) en meerdere mic's - allemaal op hetzelfde evenement! En daarvoor heeft Behringer de zevenkanaals DX2000USB aangekondigd, met ingebouwde USB audio interface - een zeer waardevolle feature voor de allround DJ.
Als het kan klikken, draaien of spreken, kan de DX2000USB het inmixen! U krijgt vijf dubbele stereo ingangen, plus twee mono mic/line kanalen met ultra low-noise microfoonvoorversterkers, gainregeling en clip LED. De DX2000USB heeft ook voldoende ingebouwde phonovoorversterkers die tot drie draaitafels kunnen accommoderen. De ingebouwde USB audio interface zorgt ervoor dat u uw computer's digitale muziekbibliotheek ook kunt gebruiken.
Hoewel dit alles ervoor zorgt dat de DX2000USB een veelzijdge mixer is, is dat niet ten koste gegaan van de basisfuncties die nodig zijn op een DJ mixer. Deze mixer heeft daarom zeer gladde ULTRAGLIDE faders, die tot 500.000 bewegingen aankunnen, en een infinium optische VCA-gestuurde crossfader voor de grootste betrouwbaarheid, en sterke audioprestaties.
Deze mixer komt compleet met een driebands kill equalizer en gainregeling per kanaal. Mono kanalen hebben een extra low cut schakelaar en een FX schakelaar die het kanaal stuurt naar de FX SEND en RETURN loop, zodat u externe effecten kunt gebruiken. Deze kanalen, die geschikt zijn voor zowel microfoons als 6.3 mm lijnbronnen, beschikken ook over een talkover knop, een Channel On knop en een PFL schakelaar voor hoofdtelefoongebruik. Stereo kanalen hebben een equalizer on/off schakelaar, alsmede een crossfaderknop die het kanaal zendt naar de main stereo mix of de crossfader. Een Assign knop bepaalt of het kanaal toegewezen is aan de X of Y kant van de crossfader.
Als u als DJ een dikke bas waardeert, heeft u de beschikking over een XLR subwoofer uitgang (perfect voor het verbinden met een actieve subwoofer) met aanpasbare crossoverfrequentie en niveauregeling. Direct erboven ligt een 6.3 mm monouitgang zodat u uw muziek kunt synchroniseren met een verlichtingssysteem. De masteruitgang heeft zowel 6.3 mm als XLR stereo uitgangen, en 6.3 mm ingangen voor het verbinden met bijvoorbeeld externe equalizers. Ook RCA uitgangen zijn beschikbaar om bijvoorbeeld uw set op te nemen. Tot slot is er een Monitor/Zone uitgang beschikbaar met stereo 6.3 mm jacks -en XLR monitor uitgangen.
Om het compleet te maken krijgt u ook nog multitracking software en meer wanneer u de DX2000USB aanschaft. Als u uw projecten wilt opnemen, is de energyXT2.6 Compact BEHRINGER Edition beschikbaar. Deze DAW (digital audio workstation) maakt het gemakkelijk om uw audio en MIDI bestanden te manipuleren, waardoor u ideëen zo om kunt zetten in opnames, klaar voor op een CD of het internet. Ook zit er een ingebouwde synthesizer in, die direct toegankelijk is door middel van een externe controller of programmeerbaar is met stepwrite modus. Om het af te maken heeft u ook een ingebouwde drummachine en interne multi effectprocessor tot uw beschikking. Als u de geluiden van vroeger wilt gebruiken, kunt u de meegeleverde Audacity audiobewerker gebruiken om popjes en klikjes uit vinyl te verwijderen.
Specificaties:
professionele, 7-kanaals DJ mixer met een zeer lage THD
- state-of-the-art phonovoorversterkers
- 45 mm infinium contact-vrije optische crossfader met aanpasbare frictie
- 5 dubbele stereo ingangen
- 2 mono mic/line kanalen met ULN microfoon preamps
- gain regeling
- clip LED
- ingebouwde USB interface voor opname en playback van elk digitaal muziekbestand
- geschikt voor gebruik met PC en Mac - geen setup of drivers nodig!
- revolutionaire energyXT2.5 Compact BEHRINGER Edition meegeleverd
- Audacity bewerkingssoftware en Podifier/Golden Ear podcastingsoftware gratis bij deze mixer
- muzikale 3-bands kill EQ (-32 dB) met EQ on/off schakelaar op elk stereokanaal
- bestendige 100 mm faders en verzegelde draaiknoppen op elk ingangskanaal
- hoofdtelefoonuitgang met Level en Balance (PFL/Main) regelingen, schakelbare split modus en volumedisplay
- auto-talkover functie met gescheiden sensitivity, time en damping regelingen
- main dim, main boost, punch en cut functies voor geweldige mixopties
- ruisvrije voeding met superieure transientrespons
- rackmountbrackets meegeleverd
- afmetingen: 44 cm breed x 36 cm diep x 15 cm hoog
394.00  Euro 199.00

Aantal