<< Vorige - Volgende >>


SHOWTEC SHOWMASTER 48 MET FLIGHTCASE
SHOWTEC SHOWMASTER 48 MET FLIGHTCASE
Algemeen 
Wanneer een overvloed aan conventioneel licht aanwezig is en u toch het overgrote deel van dit licht op aparte kanalen op uw lichttafel wilt hebben, komt u al snel kanalen tekort bij de meeste conventionele lichttafels. Echter, deze Showmaster 48 beschikt zoals de naam al doet vermoeden over 48 kanalen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld complete podia netjes uitlichten met frontlicht, tegenlicht, totaaltjes en speciaaltjes, zeker als u een paar van de fixtures op hetzelfde kanaal zet om er voor te kunnen zorgen dat alles netjes op een tafel past.
De Showmaster 48 biedt ruimte aan een totaal van 96 scenes of chases die elk 999 stappen kunnen bevatten of een loop met 23976 stappen. De chases die u in de controller zet kunnen automatisch worden geactiveerd door middel van een intern geluidssignaal, door middel van een ingebouwde microfoon, of extern door middel van een lijnsignaal. Verder is het mogelijk om de snelheid en de fade time te bepalen, om te zorgen voor vloeiende overgangen in het licht indien dat nodig is.
Een tap sync functie zorgt er voor dat chases synchroon kunnen lopen met de muziek, door eenvoudig op de maat van de muziek op deze knop te 'tappen'. Verder is er een toewijsbare blind-functie aanwezig, die goed van pas komt als u stageblinders of ACL's gebruikt. Hiermee kunt u met één druk op de knop uw publiek verrassen met een mooi effectlicht dat voornamelijk tot zijn recht komt in de climax van de muziek. En wanneer u uw rookmachine met IEC-remote-aansluiting ook op deze controller wilt aansluiten, is daar een aparte sectie voor.
Een andere handigheid om uw show te kunnen verbeteren is de MIDI-in/out functie. Hierdoor kunt u de controller extern triggeren door middel van een MIDI-controller. Dit kan goed van pas kan komen wanneer u als kleinere band zelf het licht doet en het licht zich moet aanpassen door middel van slechts enkele knoppen. Maar, de controller beschikt ook over MIDI out. Hierdoor kunt u deze controller aan uw favoriete stukje lichtsturingssoftware knopen die beschikt over MIDI-ondersteuning. En zodoende kan deze controller dan ook gebruikt worden voor intelligent licht, als u bepaalde faders toewijst aan bepaalde functies.
Euro 179.00

Aantal